Bun venit la Happy Coffee, unde suntem o echipă dedicată și pasionată de prăjirea proaspătă a boabelor de cafea. Suntem o prăjitorie de cafea care își propune să ofere în ceașca ta cea mai autentică și proaspătă experiență.

La Happy Coffee, credem cu tărie că gustul și aroma cafelei sunt influențate în mod semnificativ de procesul de prăjire. De aceea, ne-am asumat responsabilitatea de a prăji boabele de cafea în fiecare zi, în cantități mici, astfel încât fiecare ceașcă să ofere o experiență unică și memorabilă.

Colaborăm direct cu producători de încredere și selectăm cu atenție cele mai bune boabe de cafea din întreaga lume. Ne preocupă nu numai calitatea, ci și sustenabilitatea și etica din spatele fiecărei culturi de cafea.

Fiecare lot de boabe de cafea este prăjit cu atenție și pricepere de către echipa noastră pasionată. Monitorizăm cu strictețe temperatura și durata de prăjire pentru a evidenția notele aromatice specifice fiecărei origini. În plus, măcinăm proaspăt cafeaua în fiecare zi, astfel încât să poți savura în ceașca ta aroma și prospețimea intacte.